Info - Zuidlimburgsedroomtuinen

Ga naar de inhoud

Info

De Heerenhof Maastricht
Wij ontwerpen tuinen vanuit een grote interesse in de dromen van u als “toekomstig” tuineigenaar.

Wij hebben ons gespecialiseerd in het ontwerpen van tuinen met een krachtige architectonische vormgeving in combinatie met een weelderige, gedurfde beplanting.
We toveren kleine stadstuinen om in een groene oase, oude stijlvolle maar onderkomen villatuinen herstellen we in ere, kale nieuwbouwtuinen brengen we in korte tijd op leeftijd en maken er een aangenaam groene kamer van, huizen met een bijzondere moderne architectuur krijgen een doordacht, aanvullend groenontwerp!

Wij werken met ritme en spanning, contrast in structuur en kleur, onverwachte invallen en verrassende overgangen en hopen dan ook voor u onze fantasie en ervaring in te mogen zetten.
Naast de prive-tuinen in Limburg en de rest van Nederland verleggen we ons werkterrein met veel plezier naar de aangrenzende regio's in Duitsland en België. Naar Zwitserland waar een heel bijzondere hellingtuin in de buurt van Zürich ontstaat en een heerlijke mediterrane tuin aan de Bosporus bij Istanbul. Zo komen we nog eens ergens!Voor uitgebreidere informatie, kunt u altijd geheel vrijblijvend een afspraak met ons maken.

Terug naar de inhoud